Jag är i Göteborg den här helgen. Jag ska jobba på Hundens Hus med tävlingsträning. Ett par av instruktörerna från Kålltorps hundklubb kommer och det ska bli väldigt kul att träffa dem igen. Resten av deltagarna vet jag inget om ännu så länge.

Jag bor hos Molly som vanligt. Idag har vi varit på Louisiana och sett en härlig utställning med Cezanne och Giacometti. Molly påstår att jag gillar Giacometti därför att jag ser ut som hans skulpturer. Vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang, de är långa och anorektiskt smala. Vi vandrade runt i Helsingör och hälsade på i en vinaffär där vi även fick gå ner i källaren och titta på en gammal kullerstensgata som löpte genom källaren. Gatan gick ursprungligen till Kronborgs slott. Några vinflaskor tyngre åkte vi tillbaka till Helsingborg och stannade till vid Sofero slott för en vandring genom den rhodedendrontäta parken. Tyvärr har den inte ännu slagit ut i full blom men det var ändå en fantastisk upplevelse. På vägen hem stannade vi och köpte lax delikatesser – nu ska det hem och smaskas. Jag skriver bloggen hos Margret som varit hundvakt idag.

Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.