Idag skrev jag kontrakt med min nya hyresvärd. Ni minns säkert att jag genom bloggen efterlyste en ny lokal. Jag fick en del svar och plötsligt damp det ned en mail från Therese Laurent Karlsson som är vd för Djurgymnasiet.

Djurgymnasiet som ligger på Liljeholmen har även en lokal i Västberga där det bedrivs hunddagsis verksamhet. Eleverna som går utbildning med inriktning på hund lär sig att lägga bandage, sjukvård med mera på dagishundarna. De är antagligen Stockholms mest hanterade hunddagishundar  .  Nu tar djurgymnasiet över intillliggande lokaler på 280 kvm kontorsyta. Lokalen ska under sommaren blåsas ut för att förvandlas till Stockholms första inomhusträningshall, där träningssugna hundägare kan hyra in sig och träna agility, lydnad mm. Behovet är ju enormt stort. Det enda som hittills stått till buds för oss hundägare är iskalla och smutsiga maneger på ridskolor.

Jag tar mitt pick och pack och flyttar in den 1/9 till nyrenoverade träningslokaler och kontor. Det kommer att bli en dröm för mig att undervisa inomhus regniga,snöiga och stormiga höst- och vinterdagar. Självklart kommer det till hösten även bli ett stort invigningsparty. Antagligen släpper jag Nya Kontaktkontraktet i samband med invigningen av Djurgymnasiet och mina nya lokaler.

Nu finns det en möjlighet för dig som vill ha ett bra kontor/undervisningssal om ca 56 kvm och 15 kvm lagerutrymme att ta över mitt kontrakt på Ryttarstadion. Lokalen ligger centralt på Östermalm med AGRIA som närmsta grannar. Resturang finns och 55:ans buss går utanför knuten. Lokalen lämpar sig både som kontor och som kurslokal. Hör av dig till info@hundkonsulten.se om du är intresserad. Den är tillgänglig fom den 1/9.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.