Jag är ledsen att ni fått vänta på mig men datorn packade slutgiltigt ihop i fredags. Idag ringde jag Dustin och bad om en dator igår (är ni med). Den levererades inom timmen till kontoret – heder åt Dustin.

Retreiverkursen är avslutad och det är inte utan vemod. Det har varit ett härligt gäng. Vi ska ses i oktober för en uppföljning. Marghita den stackarn, åt troligen något olämpligt till frukost och kunde inte vara med i fredags. Hon var dock inte sjukare än att hon lugnt och på norrländskt vis konstaterade att hon numera visste vem som hade uppfunnit flextiden. "Det är naturligtvis en Stockholmare, för ni vet ju aldrig vilken tid ni kommer till jobbet" med hänsyftning på trafiken.

 

Min adept Ann Strömfeldt och hennes schäfer Bonnie har nedkommit med valpar, söta va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.