Har just kommit hem från från en föreläsning. Denna gång i egen regi på Hundcentret. Det kändes så fräscht och luftigt. Det enda missödet var att kaffet tog slut och jag inte hittade fler påsar att fylla på kaffemaskinen med.

 

Gittan kom med ett barn barns barn till Sheba som är stammor till sheban på omslagsbilden på nya Kontaktkontraktet . Jag fick en del frågor om det är någon skillnad på den gamla och nya boken. Ja, det är en enorm skillnad. Boken är omarbetad till 40 – 50 % med helt nya färgbilder och en helt ny lay out. Kapitlet att köpa hund har utgått, passivitet, skvaller och miljöträning har tillkommit. De flesta kapitel är utvidgade med fler övningar och korrigeringskapitlet är även det utökat.

God natt, nu ska en trött men nöjd föredragshållare omfamna kudden. Ps. bilden på mig och den kärvänliga pyreneer grabben är från kursen i Steigen för ett par veckor sedan, skön stajl eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.