Lina Sundberg är en ambitiös tjej som skaffade sin första hund 2007. Som många andra saknade hon en träningsdagbok. Till skillnad från andra lät hon sig inte nöja med att det inte fanns någon på marknaden.

Hundtränaren är genomarbetad och gedigen. Varje ny månad inleds med en kort artikel av en känd hundprofil. När Lina frågade mig om jag var intresserad att medverka så tyckte jag att idén var kul och ambitiös. Eftersom alla har valt att skriva om positiv förstärkning ville jag belysa ett ämne som är känsligt men som vi verkligen skulle behöva prata mer om – nämligen korrigeringar. Tokiga, felaktiga, aggressiva, neutrala, sena, irriterade, övergrepp….och bra sådana. Vad är korrigeringar?  Avsnittet i Hundtränaren är taget ur Kontaktkontraktet.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.