Jag har inte kollat väderleksrapporten men just nu ser det lovande ut. Jag har packat weekendväskan och sticker iväg till Centralen om en stund för vidare destination Tidaholm BK.

 

Jag ska hålla en endagskurs för instruktörer i "Fyra vägar till en bra kommunikation". Jag har alltid tidigare kört den över två dagar så det kommer nog bli ett gäng trötta instruktörer imorgon eftermiddag. Det är en stor grupp ca 40 personer fördelat på fyra klubbar.. Kul att så många möter upp.

Snart dyker Pia upp och hämtar Krutow. Vet inte om jag hinner träffa henne men hon har en extranyckel. Vad förvånad Krutow ska bli när det inte är jag som öppnar dörren. Det kommer att bli väldigt tomt efter honom men jag får tigga till mig en viss umgängesrätt, han är ju nästan min . Konditionen är på uppgång efter den här veckan. Lite hjälper salsan också till. Jag har fått blodad tand och beställt en egen instruktör så nu jäklar…..

 

Ha det gott så hörs vi på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.