Idag har jag gjort militärtjänstgöring dvs. jag har suttit på kontoret från klockan 9.00 till och med 18.00. Jag har faktiskt hunnit beta av allt som jag skrivit upp på “måste” göra listan.

Foto, Peggy Westerlund

Jag blev så ohyggligt glad idag när jag tittade ut genom fönstret  på snön som föll . Jag behöver inte stå ute längre när det blåser kallt och snöar utan kan istälelt arbeta inomhus i härliga lokaler. I slutet av veckan lägger jag ut vinterns och vårens kurser. Jag inväntar bara ett ok från Tessan på Hundcentret som sköter bokningarna. 

Jag pratade med Anne igår som berättade att Milla börjar få en rund och fin liten mage. Nu är det knappt tre veckor kvar! Jag ska försöka lägga beslag på Krutow så mycket jag kan till dess – för nu börjar det bli odrägligt att leva utan hund. Pia har inte sagt något men jag tror banne mig att han hade skavsår efter allt mitt kliande och klappande under veckan. Vi hörs igen på onsdag. Imorgon bär det av till Jönköping för att hålla föredrag. Weekendväskan består av tandborste och en massa böcker till försäljning – inte så olikt en gårdfarihandlare med andra ord . God natt! Nu ska jag krypa till kojs. Njut av sommarbilderna, det är bara sju månader kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.