Hmmmm…..jag undrar jag om jag kommer att stå själv ikväll. Snön dalar ner lugnt och fint. Precis som den bara väntar på att få ta i lika mycket som i Skåne.

Tre hundar kommer på besök med mattar och hussar och femtio åhörare. En ung hund, en hund som går för långt fram och en som piper och gnäller. Zakk har jag som ett ess i kortärmen eftersom det finns önskemål om jaktfotgående såväl som vanligt tävlingsfotgående. Skillnaden är att jag lärt Zakk att trycka bogen mot mitt knä så att han inte missar apporterna/fåglarna. I tävlingsfotgåendet vill jag däremot att han tittar på mig hela tiden.

Nu har Zakk diskriminerat signalerna och beteendena från varandra men ett tag provade han om det inte gick med jaktfot i tävlingsfotgåendet.

Ny clinic i fotgående den 6/4.

 

Ett svar

  1. Hej Eva!

    Vill bara tacka för en fantastisk bra clinic igår!

    Väldigt inspirerande, pedagogisk och jag tycker att du fick in många problemområden – både hur man ska träna förebyggande samt komma ur sina "låsningar".

    Att dessutom få gå clinic för en person som så tydligt tycker att lydnad är otroligt roligt och bjuder på sig själv gjorde kvällen bara ännu bättre, så tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.