I torsdags tog jag tåget, som faktiskt rullade utan problem, till Göteborg. Som vanligt mötte mig världens bästa Molly som driver det bästa hotellet i stan.

Efter en god skaldjurspaté bar det av till Varberg och Skulta ridanläggning för en clinic om "Fyra vägar till en bra kommunikation" i regi av Glädjeklick.

Det var första gången jag körde "Fyra vägar" i form av en clinic och det är alltid lite spännande att se hur det kommer att fungera. Magnus hade valt ut fyra stycken hundar som skulle representera föredraget fyra pelare, inlärning, belöning, passivitet samt följsamhet.

Det var en rhodesian ridgebackhane på 14 månader som enligt ägaren skällde på allt och alla, en schäfertik på 10 månader som hade svårigheter att fokusera på matte när det fanns andra hundar i närheten, en rottweiler på 3 år som även hon hade koncentrationssvårigheter i samband med lynadsträning och slutligen ytterligare en schäfertik. Läs Carinas egen upplevelse!

Du hittar mig även på Facebook

 

 

 

2 svar

  1. Hej Eva, och tack för länkningen!

    Men ännu mer TACK för coachingen i torsdags, jag går fortfarande omkring och ler Jag tror bestämt att Nixa uppskattar det också.

  2. Det gläder mig att jag kunnat vara till hjälp! Hör av dig med frågor eller ännu hellre: Kom upp till mig i sommar på brukslydnadskurs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.