Efter en vädligt trevlig kväll i Folkets Hus i Sundsvall reste jag och Zakk vidare i förmiddags till Östersund. Titti från Östersunds BK hämtade på stationen. Nu är jag incheckad på Scandic, Sveriges bästa hotellkedja för hundägare, Zakk är rastad och jag har fått mat. Zakk fick en present på hotellrummet i form av en biabädd och ett oxhudsben. Biabädden var dock några nummer för liten så jag misstänker att Zakk tycker att jag ska maka på mig.

Ikväll är det som sagt föreläsning om On/Off, imorgon har jag kurs för instruktörerna i Östersunds BK och jag kommer att arbeta med fyra av dem utvalda hundar. Det kommer att handla om hanteringsträning, utfallsproblematik mm. Under lördag -söndag kommer jag att arbeta med klubbens tävlingsekipage. Full fart till och med söndag kväll, sedan vänder jag och Zakk hemåt.

Ps. Nu finns möjligheten att handla böcker med kort på hemsidan. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.