Jag och Andrea från REDOG april 2011

Igår föreläste jag  för räddningshundförare i Norrtälje. Förmiddagen ägnades åt On/Off och eftermiddagen bland annat åt hur man bäst utnyttjar sin träningsgrupp. Det är lätt att vissa står och pratar om annat medan kanske en person kommenderar den som för tillfälligt befinner sig på planen. Ge alla varsin uppgift! En kan kommendera, en tittar på föraren, en på hunden, osv. Jag pratade även om inlärning och utveckling.
Det var en mycket trevlig dag med många frågor och diskussioner. Dagen avslutades med middag och sedan kom det verkliga kraftprovet – att köra hem! Det snöade ymnigt i motvind och snitthastigheten mellan Norrtälje – Sthlm var 60 km i timmen. Tyvärr försvann gårdagens bilder i överföringen mellan minneskortet och datorn. Håll till godo med en bild från en kurs för räddningshundförare i Schweiz förra året.

Ett svar

  1. det bòr ha varit varmare och framfòrallt grònare i Schweitz àn gàrdagens Norrtàlje-kurs…
    tur och kòrskicklighet fick dig hem vàlbehàllen tror jag trots vàdrets ymnighet,
    synd pà dina bilder …..
    Mà vàren anlànda snart! hàlsar Mumlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.