Jag träffade Ditte Andersson för cirka femton år sedan. Då gick Ditte kurs för mig. Nuförtiden är det ombytta roller. Ditte och Abby är ett av Sveriges absolut bästa lydnadsekipage. Vi startade igår kväll med snack runt hur Ditte tänker lydnad och det handlar alltid om känsla före teknik. Ditte är lugn, vänlig, oerhört kunnig och skapar en väldigt behaglig stämning. Jag skriver mer utförligt imorgon. Ha en trevlig lördagkväll!

Desireé och Winnie bondar innan det är deras tur.

Det må vara en schipperke, men det sitter minst två rävar bakom Corinnes öron.

Barbor och Tiger i flygande fart till rutan.

Sovande Salsa.
Kristina tränar……..
Caroline och Leia.
Carinas Pop vilar.
– Himla intressant, sa labbladååren.

4 svar

  1. Håller med dig Ditte är en suverän instruktör… är så glad att jag hittade till Vift för många år sedan och fick lära känna henne med min samojed Isiss.. ojoj vad vi kämpat..Nu tragglar Ditte tävlingslydnad med mig och min labbe Fame i stället och vi siktar framåt :))

    // Sussie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.