Det är mycket som händer för närvarande. I helgen kom Ditte Andersson och hade en mycket uppskattad clinic i tävlingsfotgående som följdes av två lika uppskattade dagar i tävlingslydnad. Idag har jag varit ute och tittat på hur bygget fortskrider på Stockholms Hundsportcentrum. Det blir galet bra!!! Jag kan knappt vänta på att flytta in.

Maja spanar in sin publik under Dittes clinic i tävlingsfotgående

Zebastian lyssnar och lär.

Dagens möte på Stocholms Hunsportcentrum för att bestämma skyltar tillsammans med  Lasse

Det är mycket jobb, men för varje vecka som går växer min nya arbetsplats fram.

Min utsikt från Plutohallen

Dörren till Fähunden, agilityhallen, till vänster.

Josefine och Desirée, ägare och mina samarbetspartners.

Idag kom tankarna som ska grävas ned utanför cafeterian.

Lasse, Josefine och Desirée diskuterar skyltar…..
…..medan Cape leker grävskopa.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.