Idag har Sigge och hans matte fyllt verktygslådan med en massa nyttigheter i det fortsatta lärandet:-) – Nu, min gosse, kommer det krävas lite mer, men å andra sidan kommer tillvaron bli så mycket enklare och roligare♥. (Plankat från matte Maries FB).
tfot. Godisskålar, kissfläckar eller lukter är en perfekt möjlighet att lära hunden att gå fot. Jag föredrar att tidigt lära hunden att söka sin position invid vänster sida för att på signalen “varsågod” lämna sidan till en matskål, människa, kissfläck, hund, apport etc. Kriteriet är till en början enbart att hunden söker upp vänster sida. Träningen bygger på samma kriterier som när jag tränar valpen, bestäm tempo och riktning, “varsågod” när hunden spontant och utan verbalt kommando kommer upp invid vänster sida.
Inger och Annika i planeringstagen.
Lisa vilar sig i form.

2 svar

  1. Tack Eva för en toppendag igår och även förra söndagen! Kunde väl adrig tro att det skulle vara så kul att träna fotgående! Vi är supertaggade att träna vidare både med fotgående och apportering.
    Margaretha och Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.