Carina och jag har arbetat tillsamman i tretton år. I elva år assisterade Carina mig på mina kurser och sedan två år tillbaka ansvarar Carina för alla grundträningskurser. Dessutom är Carina ansvarig för alla privatträningar när det gäller grundträning, freestyle och problemutredningar. Carina är också den av oss som oftast åker ut och instruerar instruktörer hur de kan arbeta med Kontaktkontraktet i kursform.
Efter att Carina vann SM – 12 i freestyle och representerade Sverige på Crufts frågade jag journalisten Eliza Kajanus om hon ville göra en intervju med Carina. Eliza har fångat Carina på kornet. Läs och le!

Ett svar

  1. underbara Carina med sitt stora skratt och hàrliga humòr mà du alltid fòrbli i ditt eget jag
    i dina egna upplevelser

    halsar Mumlan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.