Det har varit en intensiv vecka. I lördags i form av en kurs i koncentration. Nytt för denna gång var balansträning på olika föremål. Nyttigt och roligt och märkvärdigt tröttande för hundarna.

                                       

Ivan den förskräcklige skötte sig snyggt.

I tisdags spelade jag och Carina in en pilotfilm som förhoppningsvis kan leda till något större. Det var roligt och stimulerande med ett trevligt och mycket kompetent filmteam och än en gång kan jag konstatera att Carina och jag är otroligt samspelta. Vi gjorde något helt nytt tillsammans och det flyter lika snabbt och lätt som vanligt. Fantastiskt! 

Fotgrafen Daniel filmar lek mellan Carina och Pop.

Jag har startat ett samarbete med KLASS Arena i Sundsvall och Segragymnasiet i Skåne. Först ut är en certifierad vidareutbildning för instruktörer i Kontaktkontraktet. I samband med utbildningen kommer jag att hålla clincs i olika ämnen: “Magneten”, “fotgående” mm. Mer information om utbildningen och clinics finns tillgängliga på hemsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.