Jag och Zakk är installerade på Söråkers herrgård. Imorgon ska jag hålla två clinics på Klass Arena, Svenska kennelklubbens egen träningsarena. På söndag debuterar vi i klass 1 i heelwork to music, HTM.

Förmiddagen ägnar jag åt “Är du en hundmagnet” om hur vi signalerar och hur vil blir magneter i våra hundars liv. Eftermiddagen ägnas åt fotgående – från grund till tävling. Det ska bli mycket roligt. På söndag gör vi ett hopp i karriären med en debut i HTM dvs. fotgående till musik. Det känns roligt att göra något nytt. “Vad ska du ha på dig?”. Hm….. ja, det hade jag inte tänkt på. Visselpipa? Nej, okej då……

Det ordnar sig nog. Musiken är vald och det blir Army of lovers, Like A Virgin Sacrified
Ett prov på heelwork med några av de allra bästa inom sporten. Vi har en del at jobba på, Zakk och jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.