Vi firar i champagne på Häckeberga Slott tillsammans med Åsa Nilsonne, formgivaren Märta Segerström och redaktören Eliza Kajanus. 
Vi hann med en utställning med Gerda Wegeners underbara tavlor på Arken i Köpenhamn mellan vänner, jobb och skrivande och titt på blivande mamman till Will-Ja.Missa inte roliga, knäppa och trevliga Linderögårdens B&B


2 svar

 1. Läser att när du vart i Skåne så passade du på att besöka mamman till din blivande valp Willja. Så jag blir ju så nyfiken på vart du varit och vem tiken som är mamma är?
  Och grattis till den nya kompisen som det känns extra härligt att kunna gratulera till, istället för att bara beklaga sorgen efter Zakk. På något vis späder det lilla nya knyttet nog ut sorgen och saknaden efter Zakk mer, så de lättare och gladare minnena av honom får större och större plats allt medan du fokuserar mer på hans "lillesyrra".

  1. Hej Mari!

   Jag besökte Carmals kennel och tiken heter Quest. Ja, du har rätt. Will-Ja hjälper till att läka såren efter Zakk, en bit i taget.

   Hälsningar
   Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.