Jag kom hem igår efter tre dagars jobb i Göteborg. I fredags morse träffade jag tre ”norske jenter” som ville ha coachning i inlärning av fotgående och problemlösning med en överdrivet vattenpassionerad hund. Fyra timmar senare äntrade de husbilen och styrde husbilen tillbaka till Norge. 

 

 


På fredag kväll höll jag föreläsningen ”Så blir du en magnet för din hund” på Hundens Hus. En härlig kväll med intresserade hundägare. Under lördagen gav jag två clinics i ämnena ”on/off – från passivitet till aktivitet till passivitet” och ” Från lek till apportering”.


I söndags fortsatte jag till Småland och min kollega och vän Caroline Alupo. Nästa vecka ger vi vår Talk show ”Det beror på” i Växjö. Den handlar om psykologi, träning, känslor, energier och olika åsikter – för det har vi!  Läs mer och anmäl dig här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.