Tack Hans Rosenberg för att du lät mig prova en dröm som jag gått och burit på länge: att få göra en stand up på Stockholms Hundmässa 2018. Jag fick förtroendet att roa publiken en stund innan finalerna startade. vilket har givit mig en stor lärdom – det är inte samma sak att “stå uppa” inför tusen personer som att föreläsa inför tusen personer.


Jag tror aldrig att jag har varit så nervös i hela mitt liv. Genrepet i fredags gick bedrövligt och jag fick sätta mig ned och kapa halva manuset. Det var en lärdom. Jag tänkte att det nog inte hade gjort något om jag plötsligt brutit benet men tog mig själv i kragen när jag insåg att jag mentalt började trilla in i undvikande träsket. Så, jag gick ut och låtsades att jag var “drottning över mitt folk”. Min vanliga strategi att hitta min punkt i magen hade jag ingen som helst nytta av. Men när jag gick av scenen var den första tanken – detta ska jag bli bra på. Det är galet roligt och galet utmanande.


Temat i år var hämtad ur Elsa Beskows saga Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. Som vanligt fantastiskt välarrangerad av SKK,s Hans Rosenberg, pressansvarig på Svenska Kennelklubben. Jag är stolt över att jag kastade mig ut i okänd mark. Jag är stolt över att jag vågade. Stockholms Hundmässa Livesändningar. Fjorton minuter minuter från start kan ni höra min premiär. Tack Hans för förtroendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.