Fotograf, Tina Johansson

Fotograf, Tina Johansson

Nu har jag bestämt mig! Jag ska göra en webbföreläsning om lek och det vore väldigt roligt om du vill bidra med din bästa lek. Föreläsningen kommer till stor del att bygga på filmsnuttar. Dråpligt, knasigt, pedagogiskt, “hunden vägrar att leka”, terapeutiskt, galet eller gulligt. Ös bara på med era filmer!

Skicka din film på Messenger eller lägga den i svarsfältet på Eva Bodfäldt Education på Facebook. Som tack för hjälpen, för att jag valde just din film, får du en VIP biljett till den kommande föreläsningen (november). Tid, ca 1 minut till – 3 minuter lång.

Leken kan innefatta lek mellan hundar, hundar och människor, hund och annan art eller kanske en egen lek? Gärna en film även när det inte blir rätt. Kanske en filmsnutt på hunden som vägrar leka och istället……?

OBS! Tänk på att om någon annan än dusjälv filmat måste du ha den personens godkännande att jag får använda filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.