Fotograf, åsa Lindholm

Fotograf, åsa Lindholm

Just nu är jag i fasen “knåda ihop föreläsningen”. Jag snickrar “Skelettet”, filmar, och formar föreläsningen, Hundmöten – Säg “Hej istället för “Nej”. Det är spännande, klurigt och tar mycket tid.

För en liten stund sedan gick jag ut på nätet och sökte på information om Skvallerträning, metoden jag beskrev i artikelform första gången 2001 i den norsksvenska hundtidningen Canis och som sedan har spridit sig som en löpeld. Troligen finns metoden i de flesta instruktörers verktygslåda. Metoden som jag beskrev som Skvallerträning har dock sedan min artikel i Canis förändrats en del och är tyvärr ibland direkt felaktig. Det kan inte vara lätt för hundägare att alltid förstå vad definitionen av Skvallerträning är.

Skvallerträning är en av de tekniker som jag kommer att förevisa under föreläsningen den 16/12. Ni har varit väldigt generösa (tack!) med lånet av era hundar och troligen blir det en jack russell som blir fotomodell för Skvallerträning nu på lördag.

Ni är många som hört av er och erbjudit mig att få filma era hundar. Ett stort tack för det.

Väl mött den 16/12. Då kommer vi sända från Norrköping. Det kommer att finnas tre stycken publikplatser. Det enda du behöver göra för att delta i lottningen är att skicka en film på ett hundmöte. Jag drar sedan tre stycken vinnare som är välkomna att närvara vid föreläsningen i Norrköping.

Välkommen med din anmälan till , Hundmöten – Säg “Hej” istället för “Nej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.