Vi hade en trevlig resa till Göteborg i helgen. Det var rena menageriet i tågvagnen. Katter och hundar blandat huller om buller. Det fanns inte en susning av en chans att både Trix och Kuling fick plats under bordet. En av dem fick helt prompt sträcka ut sig i mittgången. Inför varje ny station när passagerare gick av och på tåget, alternerade jyckarna med att ligga i mitt knä.

Vi hade en katt i en bur till vänster om oss. Hon var måttligt imponerad av resten av sällskapet och intresserade sig hellre för landskapet utanför. En förtjusande gul labradortik var granne på andra sidan mittgången. Hon passade på att ta en siesta och lät sig inte störas av sina medpassagerare. Snett mittemot till höger låg en alaskan husky som bodde halva året i fjällvärlden och som tyckte att Stockholmsluften var rätt förfärlig. Sist och minst hade vi en förtjusande korsning mellan papillon och yorkshireterrier vid fönsterplats. Fröken ifråga tilltalades "Våfflan" och hade parkettplats på mattes axlar. Där låg hon nöjd och nyfiken under hela resan. Tack alla medpassagerare för en trevlig resa till Göteborg och tack till Hundar i Kålltorp för en härlig helg. Lycka till med era kurser under våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.