Äntligen så närmar sig omarbetningen av Kontakkontraktet sitt slut. Både redaktören Eliza Kajanus och jag längtar som två törstande efter vatten att projektet snart är till ända. Nu får Märta Segerström med friskt blod ta över och lägga sin hand på den slutgiltiga och nya utformningen. Det ska bli så spännande. Märtas förslag till utformning är både spännande och snyggt.

Jag pratade med Åsa Lindholm idag som upplyste mig att man alltid kan dubbla tiden för bokprojekt, vilket stämmer ganska bra. Tanken var ju att boken skulle varit klar i mars. Nåväl, Kontaktkontraktet är ordentligt omarbetad och har en avsevärt bättre struktur som gör det lättare att hitta i den. Den har korshänvisningar och sammanfattningar. "Att köpa hund" utgår helt, passivitet och miljöträning och skvaller har tillkommit. Alla kapitel är förtydligade och och fler övningar har tillkommit. Åsa har tagit helt nya bilder och omslaget blir helt nytt.

Så vad ska jag göra nu då, efter att ha dubbelarbetat i sex månader? Jag ska naturligtivs skriva en ny bok. En bok som riktar sig till alla som är intresserade av lydnadsträning. Måste bara komma ikapp ekonomiskt, det är inte gratis att producera och trycka böcker. Så, jag ber på mina bara knän – köp den nya och omarbetade Kontakkontraktet så jag får råd att göra lydnadsboken så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.