Jag är ledsen för att jag inte har skrivit något under ett par dagar. Tekniskt fel som det brukar heta och som nu är åtgärdat av AGRIAS tekniska avdelning. I förrgår gick flyttlasset till Västberga.

 

Ett stort tack till Annika Larsson, Lennart Larsson och Agneta, Dizzie och Maja Lundström som tillsammans med mig kånkade kartonger och bollar (Maja). Sanningen är att Maja slet upp bollarna efter jag hade lagt ned dem i en kartong – inte mycket till hjälp mao.

Igår när jag tvättade fönster och Agneta pysslade med räkenskaperna ägnade sig Maja åt att försöka avleda mig från fönsterputsandet. När jag för femte gången hade snubblat över hennes boll lade jag upp den på en hylla. Det missade Maja och under den följande timmen var hon fullt och fast övertygad om att jag hade förminskat bollen och stoppat in den under ett bordsben. Agneta påstår att hon är intelligent men jag undrar jag…….

I morse åkte jag för första gången söder ut när jag skulle till jobbet. Tog extra mycket tid på mig eftersom jag än så länge inte har en susning om trafiksituationen. Kom till Hundcentret straxt före nio och blev bjuden på the av Tessan som är vd för Djurgymnasiet. Kul att få arbetskamrater, det har jag inte varit bortskämd med. Teliakillen kom vid nio och kopplade in telefon och bredband. Det sistnämnda fungerar inte förrän om nästa vecka så jag får jobba hemifrån under nästa vecka.

Åkte ut till IKEA för att titta på hyllsystem och packningsbord. Vad händer? Kommer ut tomhänt! Och det är inte första gången. Jag tror att jag lider av någon form av IKEA allergi. Jag ska se om jag inte kan kommendera Agneta att följa med mig. Hon verkar ju tycka det är kul  .

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.