Förra hösten kom produktionsbolaget Teamwork och jag överens om att göra ett hundprogram tillsammans. Av olika skäl hoppade jag av och istället tillfrågades Fredrik Steen.

 

Idag vet jag faktiskt inte om jag ska vara tacksam över att jag klev av eller om jag var en jubelidiot. En sak är säker, det spelar ingen roll vem som befinner sig framför kameran. De negativa kommentarerna kommer som ett brev på posten. Helt plötsligt är man allmänhetens egendom – en soptunna att kräkas på och i "bästa" fall satt på piedestal. Vem kommer att vilja stå framför kameran i framtiden?

2 svar

  1. Hej Eva! Det var länge sen.. Jag blev också till frågad efter att jag varit med i programmet Jakt och Fiske ( då vi tränade en apportör) Jag tackade nej av samma skäl som de du funderade över. Det har nog både för och nackdelar att vara med i Tv.
    Hoppas allt är bra med dig. Hörde att du hade ny hund 🙂
    Hälsningar Eva/Jyckelycka

  2. Hej Eva! Det var länge sen.. Jag blev också till frågad efter att jag varit med i programmet Jakt och Fiske ( då vi tränade en apportör) Jag tackade nej av samma skäl som de du funderade över. Det har nog både för och nackdelar att vara med i Tv.<br />Hoppas allt är bra med dig. Hörde att du hade ny hund :)<br />Hälsningar Eva/Jyckelycka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.