Sa min lustiga kamrat Pia idag när jag för andra gången på samma dag åkte ut till Brottby och Anne. Första gången på förmiddagen. På kvällen ringer Anne och berättar att hon flyttat valparna från valplådan ut till vida världen, dvs. till rummet innanför köket.

– De är så roliga! Jag var ute i bilen inom loppet av en minut. Full fart till Brottby (jag vet, körde lite för fort) bara för att konstatera att sju små grisar fridfullt hade lagt sig tillrätta i sina nya korgar. Nåväl, de hade den goda smaken att vakna efter en halvtimme och sedan var det full fart igen. Valparna har fått lite leksaker, en nalle, en tom sirapsflaska, en boll och en stubbe som står på tork. Om ni har roliga tips på vad ett valprum kan innehålla får ni gärna höra av er. info@hundkonsulten.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.