Idag har jag bestämt mig för vilken valp jag vill ha. Egentligen fastnade jag för honom redan vid tre veckors ålder. En ålder då jag näppeligen kan göra några tester. Därför är det så fascinerande att känslan för just “honom” fortfarande stämmer.

 

I stamtavlan kommer han att heta Stenbury Black Label men frågan är vad ska han heta till vardags? Killen är svart, en riktig svansviftare och verkar trivas väldigt gott med att samarbeta med människor. Han har attityd!  Valparna släpptes ut på farstubron för första gången idag och "han" tvekade inför det första steget ut i vida världen. Istället skällde han uppfordrande på mig ett par gånger, – för böveln, hjälp till då! Nu gjorde jag inte det, och efter ett par backanden och ytterligare ett par utskällningar riktade mot mig gav han sig nedför trappan hur enkelt som helst och kom överlycklig framspringande till mig. Killen har just tagit miljöpriset!  Nu behöver jag er hjälp, vad  ska "han" heta till vardags? Klicka på namnförslag och delta i tävlingen.

5 svar

 1. Hej Eva.

  Va´ härligt att du fortfarande håller fast vid samma valp. Jättefin bild dessutom och det ska bli roligt att åka upp och träffa dem igen i helgen, nu när de s a s börjar ge sig till känna. Namn!!!! Jag tycker att det är ännu svårare med tiknamn. Kan inte heller välja ngt som låter "i" med tanke på Phoebe. Jag tar gärna emot förslag. "Focus" tycker jag är ett kanon-namn på en hanne.
  Hls
  /Viveka

 2. Han verkar ju vara en tuff kille på din beskrivning. Så Tuff skulle kanske vara ett passande namn.

 3. Välj något överraskande jag föreslår Bimbo!

  = följsam och lite klurig men inte alls vad alla tror; inte blond, inte tik, inte dum utan snabb, klok och påhittig!

  Vilket angenämnt problem/hälsar Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.