Jag är ingen shopaholic men försök själva att åka till London under deras vinterrea och sedan komma hem tomhänt! Cilla och jag var snikna den här gången och flög från Skavsta med Ryan Air.

Det innebar att vi inte fick ha ett handbagage som vägde mer än 10 kg!!! Vet ni hur lite det går att shoppa då?  Funderade allvarligt på att slänga ut mitt blytunga engelska lexikon men tog mitt förnuft till fånga. Kunskap går före flärd, någon måtta får det väl vara!

Helgen omfattade grunder i hjärnans uppyggnad och funktioner vilket var spännande. Den andra delen handlade om inlärning vilket alltid är nyttigt, men det innebar mycket repetitioner av gammal kunskap. Vi landade 1,5 timmar försenade på Skavsta straxt efter 24.00, så det har inte blivit så mycket sömn. Krabban (bilen) har dejt med serviceteknikern idag vilket innebar uppstigning kl. 6.30.

Jag har under en längre tid haft ett missljud när jag rattat Krabban till vänster, men hon har naturligtvis inte yppat ett knyst när Björn lyssnat på henne. Imorse gav hon tydligen upp, för när vi la oss i vänstersväng i rondellen vid Bilia så tjöt hon som en stucken gris. Håhåjaja….damen är ju ändå fem år om ett par dagar . Ikväll ska Pia och jag åka ut till Anne och valparna. Det blir första gången Gudmor följer med.  Jag är nog mer nyfiken på vad Krutow ska säga om en dryg vecka, vad Ginza säger vet jag redan, – jag spyr!

Nu ska jag åka till Hundcentret och kontoret och ta hand om mitt tollargäng och se hur det gått för dem sedan förra gången. Läxan de fick, var att utveckla och kedja olika belöningar med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.