Efter fyra månaders läsning på bloggen har nu äntligen min kära Mor behagat att återvända, om tillfälligt, till fädernelandet. Hon påstår att skälet till besöket beror på att Sandra min kära brorsdotter tagit studenten.

Men på sannolika skäl misstänker jag att Mamma, efter att ha följt Zakks öden på bloggen de senaste fyra månaderna, inte kunde hålla sig längre. De fyrbenta barnbarnen brukar nämligen roa henne lika mycket som de tvåbenta. Zakk tycker att Mamma är toppen! Just nu sitter de båda djupt upptagna med att samtala om hur fruktansvärt det är för en hungrande labrador att känna doften av bananer, men utan tillstånd att lägga vantarna på dem. Filosofiska stunden mao.    I alla fall ur en labradors synvinkel: om vad som är viktigt i livet.

 

2 svar

  1. Det är jätteviktigt att ha en bra mormor, Zakk! Var rädd om henne. Våran mormor bakar kringlor till oss och så gömmer hon köttbullar i sin trädgård när vi kommer på besök.

    Jim, Frans och Kalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.