Mammor är alltid mammor. Jag blev beordrad till Dr Ruiz idag. Samma doktor som på stående fot skickade Mamma till sjukhuset, efter att hon under åtskilliga månader sänts hem utan att någon tagit symtomen på allvar.

Jag köpte tjugo röda rosor och tågade upp till doktor Ruiz. En vänlig, lite äldre man mötte mig med ett varmt leende. Doktor Ruiz konstaterade att jag hade en rejäl förkylning, men att jag kan hälsa på Mamma om jag bär munskydd och inte tar i henne. Underbart! Jag hade ju just satt igång med högläsning ur Igelkotten, när jag blev sjuk.

Jag fick order om hosttabletter, c-vitamin och ett antal munskydd. Innan jag gick, frågade jag om betalning. Döm om min förvåning när Dr Ruiz talade om för mig att han inte ville ha betalt. En otroligt gullig gest som kändes i hjärtat! – Hälsa Mamma från mig!

6 svar

  1. Underbart med en doktor som besitter både yrkesskicklighet och medmänsklighet. Krya på er båda! KRAM!

  2. Hej Eva!

    Fick ingivelsen att titta in eftersom jag/vi vill gå kurs med vår jaktcocker Nora, och allrahelst hos dej!

    Hoppas nu att både du och mamma kryar på er – håller båda tummarna.

    Kram, Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.