En clinic innebär ständiga förändringar beroende på vem som dyker upp. Ikväll föreläste och tränade jag runt en jaktgoldenvalp på fyra månader och en labbevalp i samma ålder. Vuxenvärlden representerades av schäfern Texas, tre år på nacken.

Clinics är alltid kul, spännande och oförutsägbara. Vissa saker är lätta att åskådliggöra medan andra är projekt över tid. Tack till Lotta med Skoj, Monica med Texas och Jana med Ronja som ställde upp med sina hundar.

Carina och jag avslutade kvällen med att sopa lokalen vilket Zakk hade vissa invändningar mot. När vi väl var klara med städningen slängde Carina upp den ena fodersäcken på axeln. Problemet var bara att jag hade öppnat den!

 

9 svar

 1. Jösses! Fick de köra ett närsök sen för att hitta de sista kulorna ni inte lyckades sopa upp? 😉

 2. TACK för en underbar kväll! Fick så många nya synvinklar och tips att jag fortfarande dagen efter är alldeles lyrisk.

  Nu får vi hoppas att fler valpar anmäler sig till "Sikta mot stjärnorna"-kursen så att den snart blir av för nu är vi så sugna på att gå kurs för dig!

 3. Hahahahahahahaha=) Carina i ett nötskal=) Tjata på henne att fixa sin hemsida. Har väntat några år nu!!!

 4. Hej Eva,

  Tack för en super clinic. Som vanligt tankvärt och galet inspirerande!

  Själv så letar jag efter 'på' knappen till Gangster. Jag ska pröva det där att han får stjäla ifrån mig.

  Men vad gör man med en hund som bara vill leka på egna villkor? Jag kan bjuda upp till lek och vara en pajjas, men han kollar bara snett på mig

  Jag skapat ett stort värde på en boll tidigare, och igår så prövade jag att beundra honom när han fick 'låna' den. Men han köpte inte riktigt det, utan det glimmade till i ögonen och så vill han ha godis ?!? Dessa kineser, spanieln svalde ju allt man sade med hull och hår..

  Sen så undrar jag om du inte har någon rolig lek att tipsa om? Det känns som att jag har fastnat i gamla spår och det skulle vara toppen med lite tips.

  Ha det så bra!

  Hälsningar Hanna

 5. Hälsa Carina så mycket att hon ser såååååå ung ut i sin lugg hihiihihi

  Duktiga vovvar! Och duktig Carina på att sopa med hjälp av Zakk förstås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.