Morgonen började med fördel Zakk. Sex km skidåkning med excalterad labrador. Excalterad därför att han får springa fort (nåja), bita tag i staven och bogsera mig i uppförsbackarna.

Hem igen, in i duschen, på med icke hundkläder, ut i bilen och in till stan. Leta parkering, leta parkering, leta parkering – hitta parkering, äntligen!

Skynda, skynda till Centralbadet där Carina väntar på mig. In i omklädningsrummet, av med kläderna, på med morgonrockar och tofflor – massage!!!!

Lätt groggy ses vi vid poolen. Kliver ned till baren och äter en fantastisk rödbetslunch med chevre och varsit glas rödvin. Därefter slår vi våra kloka huvuden ihop och sätter igång arbetet med att göra en studieplan till Kontaktkontraktet och handledningen. Efterfrågad och nu på väg! Vilken arbetsam dag i mitt liv!

5 svar

 1. Vad jobbigt du har det Eva 😉 Kom ner och hälsa på oss om du har tid/lust någon dag! Kramar

 2. Absolut!

  Nyfiken som sjutton, men jag har hört ryktesvägen att får en pensel eller hammare i näven…
  Stämmer det verkligen?

 3. Med dina färdigheter kanske det finns risk för en "hund i näven" 🙂 Ring så fixar vi en lunch och en hammare..inga problems! Kram

 4. Vad trevligt att ha hittat din blogg Haft din bok "Kontaktkontraktet" länge och har/har haft stor nytta av dina kunskaper. Kommer följa bloggen med glädje. Allt gott//Anna

 5. Hej Eva!

  Massage på centralbadet låter underbart.

  Måste fråga dig. En av mina kompisar har en snart 1-årig pumi som skäller vid möte (hund eller människa) på koppelpromenader när hon går med matte men är tyst när hon går med andra. Hon smiter så fort hon får tillfälle och har buskul när hon springer runt och retas med matte. Har du nåt tips eller nån kurs som kan passa?

  Har ju sett dig lösa hopplösa problem hos hundar på kurserna jag gått genom åren så jag gissar att du har nån bra teori

  Hälsningar

  maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.