Fanny Gott med vinnande titel,

Follow me!

(a) deal with your dog


 

Grattis Fanny till en fyndig titel med dubbel betydelse!. Beroende på om du läser in a,et inom parentesen eller inte, förändras innebörden av undertiteln. Tack för alla fantastiska förslag ni bidragit med. Nu spottar vi i nävarna och hoppar över Atlanten. Med på resan följer bland annat Joanna LeBlanc, (Formation) som blir projkektledare för Follow me! (a) deal with your dog.

7 svar

  1. Bra titel! Och grattis alla hundar i USA som alldeles säkert får ett bättre liv efter att deras hussar och mattar har läst boken! De är de riktiga vinnarna!

  2. Gud vad roligt, bor sjalv i USA och alskar din bok och satt att tanka och trana hund. Det kanns som att USA ar langt bakom manga ganger nar det kommer till hundtraning, sa detta gladjer jag mig at! Ska rekommendera boken till alla bekanta i hundklubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.