Det är alltid kul att jobba och hälsa på Marie. Den människan är född med duracellbatterier!! Ständigt nya idéer och projekt på gång.

Jag och Barbro (min specielaelev under två år) begav oss iväg i fredags. Jag hade hittat ett boende som jag tyckte lät väldigt spännande, en herrgård med SPA! Det skulle bli skönt att sätta sig i en jacuzzi efter en dags undervisning. Ack, vad vi bedrog oss. Vandrarhemsstandard och fullkomligt svinkallt på rummen gjorde att vi snabbt checkade ut på lördag morgon.

Kursen "Fyra vägar till en bra kommunikation" gick förträffligt med ett gäng blivande tränare, instruktörer och "vanliga" aktiva hundägare. Som vanligt pratade även jag och Marie högt och lågt om olika eventuella projekt vi skulle kunna göra tillsammans.

Under tiden jag jobbade i Dalarna så undervisade Carina (Persson) 22 stycken instruktörer från Upplandsdistriktet i hur man håller kurs efter Kontaktkontraktets prinicper.

Jag planerar att hålla en kortare utbildning i höst för redan färdiga instruktörer i hur man håller kurs efter Kontakkontraktet. Materialet består nu av Kontaktkontraktet, DVD, handledning och studieplan. Känner mig faktiskt rätt nöjd!  Nu kan jag dra igång nästa projekt. på allvar. Det har fått ligga på is någon månad på grund av studieplanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.