Grattis alla Mammor!
Och till alla ni som har Mammor som snällt stannar kvar i Svea rike efter sin pension, kan jag glädja er med att ni kommer billigt undan med “lilla” blomman.

Själv sätter jag mig på en kärra till Barcelona imorgon bitti klockan 07.00 för vidare resa till Teneriffa. Undrar om jag ska plocka med mig en bukett liljekonvaljer? Fast jag gillar inte att plocka vilda blommor. De är vackrast där de står.

Mamsen får allt nöja sig med hjortfilén som jag glömde att ta med mig förra gången i januari. Tack och lov räddades hjorten av grannarna den gången. Ska bara komma ihåg att ta den ur frysen imorgon bitti……har satt fast postitlappar på köksbänken och på badrumsspegeln.

Zakk är lämnad till sin adoptivfamilj Linda, Johan, Moa, Castor och Rusa i Åkersberga. Där trivs han som fisken i vattnet


 

 

5 svar

  1. och så hoppas vi bara att du kommer igenom tullen med filén! Ha det gott och hälsa mamsen från alla hundvännerna!

  2. Oj, såg inte detta först nu men önskar dig ändå en trevlig resa och en härlig semester. Har själv varit på Teneriffa så jag vet hur vackert det är där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.