Det är nästan 1,5 år sedan Eva-Marie, ap- och hundtränare, tog initiativet till att bjuda in fyra djurtränare till middag. Sunna tränar delfiner på Kolmården, My tränar och sköter apor på Skansenakvariet, Karolina, etolog och föreläsare och jag själv.

Det har varit många intressanta kvällar med bland annat alligatorer som närmsta grannar vid middagsbordet och delfiner som i princip tiggt vid bordet.
Karolinas ide att genom klickerträning lära oss svinga iväg golfbollar på Hässelby golfklubb går nog också till historien. – Vi ses klockan 16.00, jag tar med videokamera och kaffe, hojtar Karolina glatt. Det var bara det att Karolina hade förträngt att mörkret redan lagt sig över Stockholm klockan 16.00.
Sedan stängde visst golfklubbben klockan 16.00.

Jag har sällan haft så roligt som när vi stod och klickade varandra för rätt vinkel på vänsterarmen, rätt fotposition, rätt blick mm i kolsvart mörker. Till slut var det ändå examen och såväl Sunna, My och jag slog iväg bollen med riktigt hygglig teknik.
Som vanligt avslutades träffen med en middag. Den här gången utan överinseende av krokodiler och delfiner men i glatt sällskap av hemvändande barn och de är ju nästan lika charmiga som delfiner.

Vi saknade dig Eva- Marie! Krya på dig!

Ett svar

  1. Jag saknade er också! Jäkla sjukdom jag dras med, men nästa gång! Då jäklar skall jag bjuda er på världens roligaste aktivitet: AGILITY!!! =oD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.