Zakk och jag har varit på vildsvinsjakt idag. Jag hade väldigt svårt för att inte brista ut i gapskratt när Zakk kom inrusande från uppletanderutan med en plastgris i munnen. Tur att pipmojjen var bortopererad. 🙂
Uppsala Bk,s fina appellplan

Våra två eminenta skrivare.

En mycket pigg borderterriertik fick godkänt. Fast just nu vilar hon efter dagens strapatser.

Tack till vår duktiga och trevliga tävlingsledare och till Malin, min klubbkamrat, som lånade ut Juniors tjänstetecken när Zakks tecken fått fötter. Vi har beställt ett nytt Malin, så du slipper oss i fortsättningen. 🙂

Tina och Mats som dömde oss. Tack!


2 svar

  1. Helt underbart Eva o Zakk! GRATTIS!!!!!

    Ferrarin och Ärtan på vildsvinsjakt – vilken härlig upplevelse.

    Kram
    Kristina o Darwin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.