Det har varit intensiva veckor med många resor, senast förra helgen då jag arbetade för norska retrieverklubben i Telemark. Det var en härlig helg och ett underbart sensommarväder. Den här veckan har jag försökt städa undan på kontoret med ett avbrott för en eftermiddag med Djurgymnasiets ettor där jag undervisade i Kontaktkontraktets grunder med tyngdpunkten på följsamhet, “ryggsäcken” och skvallerträning. Det var en härlig grupp som redan hade fin kontakt med sina hundar. En rolig eftermiddag med härliga och kunskapstörstande ungdomar.

Nästa vecka kommer 5000 nya böcker. Kontaktkontraktet har då sålt i sextiotusen exemplar. Det är bra för vilken bok som helst och det känns fantastiskt kul med tanke på att det “bara” är en hundbok för människor. Nu packar jag väskorna, efter att ha kört ner de allra sista kvarvarande Kontaktkontraktet till Posten för vidare avfärd till Norge. Färden bär söderut med ett första stopp i Mönsterås under helgen, för en kurs i jaktinriktad lydnad för retrievers. Sedan bär det vidare mot Skåne där jag ska skriva och göra ett par jobb på Åstorps bk och Svalövs bk.

Jag är inget vidare på att producera böcker. Jag vill, men tiden verkar aldrig riktigt infinna sig. Nu har jag i alla fall ett projekt som jag tror kan bli spännande och utmanande att skriva om. Dessutom kommer jag att bolla texten med en gammal och mycket duktig vän i hundvärlden som inte alltid delar mina åsikter, vilket med största sannolikhet gör att jag kommer att få mina fiskar varma. – Vad menar du nu, varför tänker du så???

Det ser jag fram mot! 🙂

4 svar

  1. Kul med fler böcker! Dina kunskaper, ögon och erfarenheter behövs. Och säg till om du behöver mins ögon på nån text! 🙂 /Karin W

  2. 60 000 bòcker sàlda och en fackbok dessutom!!!!
    Hatten av, Eva

    men den àr ju en riktigt bra fickbok fòr alla som vill ha en hundbibel,
    tycker jag.

    hàlsningar fràn mumlan´

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.