Jag har haft en fantastisk helg i Narvik.
 Den första kursen höll jag för 22 år sedan. Det har runnit en del vatten under broarna sedan sist. Nu arbetade jag med ett privat träningsgäng. jag coachade i allt från grundträning, problem till vittringsapportering. Kul, varierande och helgen gick med blixtens hastighet. Vidare till Harstad igår kväll där jag under veckan ska hålla två kurser. En kurs i  tävlingsträning och en vidareutbildning för instruktörer, samt en clinic. Just nu är det dessutom festspel i Harstad. Ikväll lyssnade vi till en fantastisk trumpetare, Ole Edvard Antonsen. Det var en underbar upplevelse, vilken virtuos på trumpet! Lyssna och njut!

 Imorgon startar vidareutbildningen för instruktörerna i Harstad Hundeklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.