Hoppas ni får en härlig helg. Jag har startat dagen med en telefonintervju som ska publiceras i Härliga Hund om hundars trotsålder. Inom det ämnet finns det mycket att tala om :-). Jag är i grunden extremt tveksam till begreppet. Mer om det hittar ni i Härliga Hunds nästa nummer.

Jag arbetar hemma i Stockholm den här helgen. Koncentration på lördagen och fotgående under söndagen. Därefter bär det av i rasande fart till Arlanda och England, närmare bestämt till Windsor där de engelska mästerskapen för retrievers går av stapeln. Tror inte jag orkar traska i betfält i tre dagar men det finns ju en hel del annat att göra. Julmarknader, intervju för japanska hundägare och varför inte en tur in till London.

Snart kommer mässan den 13+14/12. Missa inte mig och etologen Therese Rehn på Cafe Hundsnack.

För övrigt, missa inte det här underbara You tubeklippet om lavar och mossar. Garanterat fredagens bästa skratt.

Ett svar

  1. Du är varmt välkommen att besöka PAW of Sweden´s monter A:16 på Sthlm Hundmässa/ Petronella Lindmark PAW of Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.