Träd växer långsamt. Så även Kontaktkontraktet som jag skriver om för tredje gången. 

Träd växer långsamt. Så även Kontaktkontraktet som jag skriver om för tredje gången. 

Kontaktkontraktet har sakta vuxit genom åren, från att i starten 2001 handla om att “titta på mig så händer något kul”, till att i den förra upplagan 2008 även omfatta passivitetsträning. I den tredje upplagan tillkommer verktygslådan, nämligen vikten av våra belöningar: hur, vad och varför är de så centrala för vår kommunikation?. Artikeln jag skrev i Brukshunden 2012 ligger till grund för utvecklingen av just belöningssystemet men är starkt omarbetad. Kontaktkontraktet 2015 har sakta vuxit ur sin ursprungliga kostym och har i den här upplagan berikats med fler funktioner än den första upplagan. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.