Fotograf, Anders Carlsson, Carmals kennel

Äntligen har Will-Ja kommit. Just nu försöker jag bara umgås med henne och lära känna min nya kompis. Hittills är Will-Ja en mycket öppen, orädd liten valp som har lätt att koppla av. Jag ägnar mig mest åt att belöna att hon tar kontakt med mig. Jag använder just nu väldigt lite godis. Anledningen är att Will-Ja uppskattar och pussa på mig. Jag gullar mycket med henne på vänster sida och jag sätter  mig eller drar mig undan när hon tittar på mig. Det blir ofta känguruhopp rakt upp i min famn när jag sätter mig ned. Hur gulligt som helst. Mer om Will-Ja hittar du på instagram och Facebook. 


Att gå promenad med flera hundar och en valp är en konst. Här bär jag Will-Ja i en filt som jag knutit runt halsen och magen. Förutom att det är praktiskt så är det ett mycket bra sätt att bonda med valpen.

 

2 svar

  1. Grattis Eva!!!!
    Hon verkar ju hur go och orädd som helst (kikat lite på Instagram). Ha en bra sommar! Hälsningar Kristina, Darwin o Kaxie (som utvecklas bra och gör skäl för namnet… …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.