Foto, Åsa Lindholm

Det finns inget som är så lätt för en hund som att springa efter ett föremål som vi kastar. Däremot är det inte lika lätt för hunden att glatt och villigt springa tillbaka till oss och lägga föremålet i vår hand. Testa att göra så här istället!

Ett svar

  1. Super bra tips! Leker extremt mycket med min 6 månaders valp för att jag vill att hon ska vilja vara nära mig och associera leksaker med något socialt. Mitt problem är ibland att om vi inte leker tillsammans blir leksaken död och hon släpper…….vad göra?
    Har provat att springa ifrån henne och då kommer hon oftast kutande med leksaken men ibland går hon och lägger sig med leksaken ist….
    Att kasta iväg leksaken gör jag som en tidig början av apporteringsträningen. Men jag kanske använder mig av fel metod?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.