Jag har haft årets första valp och unghundskurs. Idag var det dags för det andra och sista kurstillfället. Under genomgången hur träningen utvecklats under veckan, berättar Lena om att Sandra den femtonåriga dottern, lärt Daisy att pussas på signalen puss.

Daisy reser sig upp och sätter tassarna på varsin axel om Sandra och tvättar henne grundligt i ansiktet. Om Sandra vetat vad detta skulle leda till så hade hon nog tänkt till både en och två gånger. Mamma Lena utnyttjar tillfället, uppmanar Daisy till samma beteende men nu omdöpt till "väck Sandra". Daisy har sålunda under denna vecka och varje morgon när Lena sagt det magiska "väck Sandra", hoppat upp i sängen, vilket hon inte gjort tidigare, ställt sig med var tass på sidan av Sandras huvud och frenetiskt slickat henne i ansiktet tills den trötta tonåringen givit upp och stigit upp ur sängen. På skolan frågade läraren om de köpt en ny väckarklocka eftersom Sandra den sista veckan kommit i tid varje dag. "Nä, Mamma har gått hundkurs".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.