Några av er har frågat vilken typ av tavlor Line målar. Varsågod att ta del av ett av Lines alster. Line hade en utställning i somras i Gamla stan och sålde väldigt bra. Förutom att Line är en duktig konstnär, så är hon en intressant och skicklig pedagog.

Idag var sista gången på hundmöteskursen och Tove och jag praktiserade direkt en del av det vi lärt oss i helgen. Jag hoppas och tror att gruppen efter kursen har betydligt fler verktyg att använda när de tränar vidare på att hundarna ska klara av hundmöten utan att "gå i taket". Vår vita schäfer på tio månader gladde oss lite extra, eftersom han vid det första tillfället roade sig med att  hoppa upp och bita tag i mattes arm så fort han kände sig frustrerad. Beteendet är numera borta och matte kan dessutom passera andra hundar utan att han "går i taket". Idag fortsatte träningen med plötsliga möten runt husknutar. Lycka till med träningen av era fina jyckar och glöm inte att höra av er nästa vecka, Tove och jag är nyfikna! På bilden från helgen tränar Cilla och Pia på ett av de pedagogiska verktyg vi lärde oss. Det ser rätt övertygande ut, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.