Jag kom hem på förmiddagen efter föredrag i Karlskoga igår kväll. Det var välbesökt med hundratalet personer och med bägge tidningarna på plats. Framför allt, var det väldigt välarrangerat av Ewa Lundin på Jyckefix.

Trix fick hänga med och även hjälpa till att illustrera skvallerträning på scenen och det gjorde hon med glädje. Däremot får jag inse att gamla tolvåriga damer med nedsatt hörsel och syn inte längre uppskattar vilda lekar på hala trägolv så det får vi lägga ned. Tidgare har ju Kuling fått stå för de mer aktiva inslagen på föredragen. Tills vidare får vi alltså hålla oss till lugnare aktiviteter. På tal om ålderdom så blir vi ju aldrig äldre än vad vi känner sig . Kolla in själva och ha en trevlig helg!  http://www.youtube.com/watch?v=GgM0jXi7HaA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.