Jag slängde av mig hundkläderna idag för att istället insupa lite kultur. Det var tydligen fler än jag som var konsthungriga för Nationalmuseum bågnade av människor som hängde på låset klockan 11.00 innan portarna öppnades.

Trix och jag gick en morgonpromenad innan regnandet satte igång. Jag tog med slangbellan och sköt iväg lite tennisbollar som tanten fick leta reda på. Nöjd och glad efter aktivitet och promenad somnade hon i sin korg medan jag förberedde mig för en dag utan hund. Nationalmuseum och utställningen om Toulouse – Lautrec hägrade med en efterföljande lunch på Grands veranda. Svängde förbi kontoret en stund av bara farten och gjorde några utskick. Bland annat om en extra insatt valp/unghundskurs med tävlingsinriktning den 20 + 27/4. Båda kurserna jag haft har varit urkul med härliga jyckar och kunniga hundägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.