Jag tog det säkra före det osäkra, Trix är trots allt snart tolv år, och åkte till Anna på Nacka Djurklinik. Trix var lite rödögd igår och imorse låg hon och slickade sig konstant om nosen. Nåja, det var falskt alarm. Damen hade nog bara fått någonting mellan tänderna. Å andra sidan har Trix i princip aldrig varit hos veterinären, annat än som sällskap till Kuling.

 Igår hade Damen en härlig kväll som ensam jycke på mitt föredrag "Fyra vägar till en bra kommunikation". Jag hade en långväga gäst både igår och på kursen för reserverade hundar – nämligen den utvandrade svenskan Annika Buckley som driver ett utbildningsöretag på Irland, K9 Training . Min avsikt under hösten är att Kontaktkontraktet ska översättas till engelska. Boken är ju sedan tidigare översatt till finska, norska och tyska. Annika och jag har pratat om ett samarbete och att jag åker över till Irland och håller föredrag och kurs om ca ett år. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.