Det börjar kännas som en rockturné och spänningen stiger alltmer. Hur kommer Kontaktkontraktet se ut i höst när hon kommer ut? Min bebis genomgår just nu en större ansiktslyftning, både inomhålls- och utseendemässigt.

 

Min förfrågan härom veckan angående formgivare gav ett enormt gensvar. Så pass stort att jag inte haft en chans att i detalj gå igenom alla mail jag fick. Tack till er alla! Formgivningen av Kontaktkontraktet kommer att göras av Märta Segerström. Det ska bli så spännande att se i vilken dräkt Märta kommer att klä Kontaktkontraktet. Jag vill inte lägga mig i för mycket men några hållpunkter har Märta fått.

Åsa Lindholm tar samtliga bilder till boken denna gång. Vi tittade på bilder under dryga två timmar för ett par veckor sedan. Jag tror att Åsa börjar bli ganska klar över vilken typ av bilder jag inte vill ha: Inga söta små gulliga valpar eller tjusiga utställningsbilder men gärna action, annorlunda vinklar och mycket känsla i bilderna.

Eliza Kajanus är redaktör och ska dels övervaka att jag håller tidsramarna och även se till att boken struktereras på ett lättbegripligt sätt. Dessutom är Eliza språkpolis. Kontaktkontraktet kommer att kännas som en ny bok eftersom en del nya kapitel läggs till och gamla jobbas om. Lite pirrigt är det. Pia Karlén – Snibb som var projektledare 2001 gjorde då ett fantastiskt arbete genom att hålla i alla trådar. Nu gäller det för mig att hålla i hatten och se till att nya Kontaktkontraktet både innehållsmässigt och utseendemässigt kommer att kännas lika spännande som 2001 – när hon nu till hösten presenteras i ny kläddräkt och med ett delvis nytt "inre". Vi kör så det ryker tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.